Ik ben gewoon Bas, ik wil graag met je koken.

Verbindend koken
De smakelijke verrijking van uw coaching of training.

Op zoek naar een activiteit als aanvulling op uw coaching, training of bijeenkomst? Dan is Verbindend koken de smakelijke verrijking die u zoekt. Er wordt niet voor niets gezegd dat de beste gesprekken ontstaan tijdens de afwas. Bij Verbindend koken gebeurt dit al tijdens het koken. Je kookt onder begeleiding van gewoon Bas, daarbij loopt de coaching of training op een informele wijze door. Hiervoor is geen kookervaring vereist, iedereen kan namelijk koken.

Voor wie
Verbindend koken is er voor zowel lopende als eenmalige coaching of trainingen waarbij er behoefte bestaat om het bestaande programma uit te breiden. Het kan voor allerlei groepen binnen heel Nederland ingezet worden. Te denken valt aan teams, ondernemingsraden, supervisiegroepen, verenigingen en families.

Resultaat
Tijdens Verbindend koken worden rollen en processen zichtbaar en kunnen deze verkend en besproken worden. Het samen koken is een ontspannen en creatieve break, met als bonus dat er genoten kan worden van hetgeen er bereid wordt. De gedachte achter Verbindend koken is dat bij koken al onze zintuigen op hun eigen unieke wijze geprikkeld worden. Ieder zintuig staat in verbinding met een specifiek gedeelte van de hersenen. Door deze stimulatie is het mogelijk dat er nieuwe gedachten en inzichten ontstaan. Deze worden door de zintuiglijke prikkels gemakkelijker eigen gemaakt en opgeslagen.

Vorm
Verbindend koken wordt op maat aangeboden en verweven binnen het bestaande programma. Er wordt van tevoren afgestemd welke inhoud en functie het Verbindend koken binnen het programma heeft. Hierdoor zal het programma steeds anders zijn, afgestemd op de vraag. Hierbij kan bewust gekozen worden om in een bepaalde samenstelling te werken of dit kan juist vrijgelaten worden. Wat er gemaakt wordt kan uiteenlopen van bijvoorbeeld cupcakes, het bereiden van een eenvoudige lunch of maaltijd, tot het creëren van een diner vanuit een verrassingsbox. Bij het vaststellen van het programma wordt rekening gehouden met de (kook)mogelijkheden van de accommodatie.

Bekijk de folder